Ny midtbanespiller klar for Pompey

Nathan Thompsons lillebror, Louis, er klar for Pompey.


NYHETER: Nathan Thompson gjorde en meget god jobb på Pompeys høyreback mellom 2017 og 2019. Nå spiller han for Peterborough.

Denne uke signerte hans lillebror Louis for Pompey. 26 år gamle Louis Thompson er midtbanespiller og kommer gratis etter at hans kontrakt med Norwich City gikk ut i sommer. Han har vært på prøvespill i Pompey i sommer og imponerte i generalprøven før seriestart da Pompey slo nettopp Peterborough 2-0 på Fratton Park.

Det så ut som at Pompey var avhengig av et salg for å ha penger til å hente flere spillere, men til tross for at Michael Jacobs overgang til Ipswich kollapset fant Pompey penger til å hente både Joe Morrell og Louis Thompson før helgen.

SE OGSÅ: Louis Thompsons spillerprofil

 

Har vært på Fratton Park som tilskuer

Louis Thompson har skrevet under på en ettårskontrakt med Pompey, men Pompey har sikret seg opsjon på ytterligere ett år. Han har fått draktnummer 23.

– Jeg var her nede og trente med Pompey noen dager, og så var jeg heldig nok til å få sjansen i treningskampen mot Peterborough. 

– Som spiller vil jeg si at jeg spiller med mye energi, enten som et anker foran forsvaret eller som en boks-til-boks-midtbanespiller. Jeg håper jeg kan få brukt mine kvaliteter på best mulig måte så ofte som mulig denne sesongen. Nå har jeg hatt noen sesonger med mye skader, men manageren her har en plan for meg som jeg har tro på, sier Louis Thompson.

Han har selv vært på Fratton Park som tilskuer flere ganger og han gleder seg til å spille foran Pompey-supporterne:

–  Jeg var her og så på Nathan ved flere ganger og jeg vet er veldig lidenskapelige supportere her. Akkurat som i Norwich er fotballklubben veldig sentral og viktig for byen, og når det går bra på banen er det fantastisk.

– Med den lidenskapen kommer også et press om å prestere, og forhåpentligvis klarer vi å prestere bra denne sesongen, fortsetter Thompson.

 

– Kvalitetsspiller

Hovedtrener Danny Cowley sier følgende til Pompeys offisielle nettside om signeringen av Louis Thompson.

– Han er en veldig talentfull og atletisk spiller. Han har både styrke og teknikk. De siste sesongene har vært tøffe for ham på grunn av skader, og han har derfor ikke fått noe kontinuitet. Men vi har gode erfaringer med spillere som Louis tidligere, og vi har funnet en måte å håndtere det klokt på med riktig treningsprogram.

– Louis er også en spiller som er så god at han ikke ville vært tilgjengelig for oss i League One om det ikke hadde vært for skadene han har hatt de siste sesongene. Han har fått en kontrakt som er prestasjonsbasert. Får vi han inn i rytmen, har vi sikret oss en kvalitetsspiller.