Henter Norwich-spiss på lån

Marokkanske Gassan Ahadme har imponert stort på prøvespill for Pompey i sommer. Nå kommer han på lån og skal gjøre sitt for at Pompey rykker opp.


NYHETER: Han har scoret hele sju mål på tre treningskamper (én av dem bak lukkede dører) og har allerede blitt en supporterfavoritt. Nå skal 20-åringen med u-landskamper for Marokko spille for Pompey lån fra Premier League-klubben Norwich City i 2021/22.

– Vi har sett Gassan spille flere kamper for Norwich U23 og vi likte veldig godt det vi så. Vi ønsket likevel å se han med egne øyne og han har vært strålende for oss på trening i sommer. Han har også scoret en rekke mål for oss i treningskampene.

– Forrige sesong fikk han en god låneovergang til Spania, men dessverre pådro han seg en fotskade og måtte avbryte låneoppholdet. Nå er han helt frisk og vi gleder oss til å se han mer i aksjon for oss. Han beveger seg veldig smart, er flink til å involvere sine medspillere og han er flink til å finne rom. 

– Han er den type link-spiller vi trenger på topp og han gir oss noe annet enn det vi har offensivt fra før, kommenterer Pompeys hovedtrener Danny Cowley til Pompeys offisielle webside.

SE OGSÅ: Gassan Ahadmes spillerprofil

 

– Hardtarbeidende angrepsspiller

Ahadme spilte for Norwichs U23-lag i en EFL Trophy-kamp på Fratton Park mot Pompey i fjor. Det endte med seier til Pompey og ingen scoring på Ahadme. Nå ser angrepsspilleren, som muligens blir mest å se i en tierrolle, fram til å komme i gang med sesongen som Pompey-spiller.

– Jeg har trivdes her fra første dag ettersom alle i klubben har vært positive og gitt meg selvtillit. Jeg er veldig glad for å komme hit før sesongen starter og ta del i sesongoppkjøringen, framfor å komme midt i sesongen. Det har kommet flere nye spillere til klubben i sommer og jeg har fått et godt forhold til spillerne her allerede.

– Manageren har fortalt meg hvordan han ønsker å bruke meg og jeg har fått mange konstruktive og nyttige tilbakemeldinger. Skal jeg beskrive meg selv vil jeg si at jeg er en hardtarbeidende angrepsspiller som kan spille i flere posisjoner. Det jeg liker aller best er å være i boksen og score mål. Det er også det viktigste i fotball, kommenterer Ahamde i et intervju med Pompeys offisielle webside.