2021-22: Optakt Havant & Waterlooville – Portsmouth (testkamp)

Hele truppen i aktion mod The Hawks


NYHETER: Som altid er vore naboer fra den nordlige ende af byen en af sommerens modstandere når det gælder om at finpudse truppen forud for den kommende sæson. Da det samtidig er vores blot anden testkamp gælder det primært om at få spillerne i form, og derfor er det også meldt ud, at stort set hele truppen kommer i aktion i eftermiddag. Der vil således blive skiftet ud på alle pladser i pausen lige som det næsten var tilfældet tidligere på ugen mod QPR, hvor kun Alex Bass spillede hele kampen.

Eftermiddagens kamp vil også blive den første i lang tid med tilskuere på tribunerne, og det vil på sin vis også dermed være første gang at Cowley brødrene får mulighed for at snakke lidt med supporterne på dagen.

 

Lidt nyt om The Hawks

Lørdagens modstander har ikke spillet en ligakamp siden februar da de to regionalt opdelte National League North og South begge blev afbrudt og sæsonen erklæret ugyldig grundet Covid-19. På det tidspunkt lå Havant & Waterlooville på en 9. plads i South ligaen – ganske vist med en række kampe i hånden i forhold til klubberne over dem, men alligevel hægtet af kampen om oprykning. Det lignede derfor mest af alt en sæson midt i tabellen for The Hawks selv om ambitionerne sædvanligvis ligger højere end det.

Manager er Paul Doswell, og han har stået i spidsen for holdet siden april 2019. Før det var han manager hos Sutton United i hele ti sæsoner. Jobbet på Gander Green Lane i det sydlige London var Doswells første af slagsen.

Kampen spilles på det tidligere Westleigh Park, som siden sidste sommer nu bærer navnet Draper Tools Community Stadium.

 

Danny Cowleys tanker om kampen

“It’s a good test for the group and Paul Doswell has always had really competitive teams in whatever division they’ve been in. He did fantastically well at Sutton and has obviously carried that on at Havant & Waterlooville. I anticipate they’ll be right at the top of the league next season. I’ve been a non-league manager and I know how important these matches are and we always want to support the community. We like the facilities they’ve got and are grateful they allow our women’s team to play there on a regular basis. I know a few of their players from back in the day and Paul has been able to put a really good squad together.”

“It’s a great couple of days and it’s absolutely brilliant that our supporters will be allowed back for the game. We’ve got Havant & Waterlooville v Pompey on the Saturday and then it’s England v Italy on the Sunday – that’s a proper football weekend. We’ll have two teams that will play 45 minutes each, as we push on from the game against QPR earlier in the week. There’s lots to be positive about and I’m looking forward to the match and hearing the Pompey songs.”

Interview med head coach Danny Cowley forud for kampen

Interview med John Marquis forud for mødet med Havant & Waterlooville