Selges til rival

Plymouth har vært en av våre argeste rivaler de siste sesongene, i både League Two og League One. Nå har de kjøpt en av våre forsvarsspillere.


NYHETER: Det er virkelig snakk om å bygge et helt nytt lag for Danny Cowley og hans trenerteam. Spillere som Tom Naylor, Ben Close, Jack Whatmough, Ryan Williams, Bryn Morris og Craig MacGillivray er allerede forsvunnet etter sesongslutt. Nå er også James Bolton ferdig på Fratton Park.

Den 26 år gamle forsvarsspilleren kom gratis fra Shrewsbury sommeren 2019, men har aldri etablert seg som et førstevalg i noen posisjoner. Mest høyreback i sin første sesong, mens han først og fremst var cover på stopperplass i fjorårssesongen.

SE OGSÅ: James Boltons spillerprofil

 

Ikke offentliggjort overgangssum

Med ett år igjen av kontrakten har Pompey nå valgt å takke ja til et bud fra divisjonskollega Plymouth. Overgangssummen er ikke offentliggjort.

Totalt ble det 53 kamper (3 må) for Pompey for Bolton.