Pompey frigir Cannon

Pompey har valgt å ikke tilby Andy Cannon ny kontrakt. Midtbanespilleren er dermed ferdig på Fratton Park.


NYHETER: 25 år gamle Andy Cannon kom fra Rochdale i 2019. Etter å ha slitt med skader i 2019/20-sesongen, var Cannon en av Pompeys beste spillere i første halvdel av 2020/21-sesongen. Han ble av mange snakket om som en kandidat til å bli årets spiller og Pompey ledet League One.

Dessverre gikk det nedover med både Pompey og Cannon etter jul. Pompey raste nedover på tabellen og Cowley-brødrene overtok i mars da Pompey var på 10. plass. På denne tiden slet Cannon med en skade, og det gjorde han også resten av sesongen.

SE OGSÅ: Andy Cannons spillerprofil

Cannon fikk noe spilletid under Cowleys, og han kom blant annet inn som innbytter og scoret kampens eneste mål da Pompey vant 1-0 borte mot Wigan i starten på april.

Sesonginnspurten ble derimot skuffende for både Pompey og Cannon. Cannon fikk nesten ikke spille – mye på grunn av denne skaden han slet med – og Pompey klarte ikke playoff.  Faktisk ble Pompey det første laget på rundt 50 år som ikke klarte minst en playoff-plass etter å ha toppet tabellen ved jul.

 

Skadefri Cannon = En av League Ones beste midtbanespillere

Nå ved sesongslutt var det klart at flere av de på utgående kontrakter ikke ville fortsette i Pompey. Brødrene Cowley skal bygge sitt eget lag. Det var likevel overraskende for mange, inkludert undertegnede, at Andy Cannon ikke blir med videre. En skadefri Andy Cannon har vist seg som en av League Ones beste midtbanespillere og han er en spiller som alltid gir 100 %.

Ifølge rykter lansert på Pompey-podkaster var Pompey interessert i en kort kontrakt med Cannon, mens Cannon selv ønsket en lengre kontrakt. Det ville ikke Pompey gi ham og dermed ble det takk og farvel til Andy Cannon.

Vi ønsker Cannon lykke til videre. Under finner dere både Andy Cannons farvel på Twitter og en video Pompey satt sammen med Cannons scoringer.