Misfornøyd Byers takker for seg

George Byers legger ikke skjul på at han er frustrert over sitt låneopphold i Pompey.


NYHETER: Det ble 15 kamper for Pompey, mange av dem som innbytter, for George Byers etter at han kom på lån fra Championship-klubben Swansea i januar.

Det er ikke den offensive midtbanespilleren fornøyd med.

I et Twitter-innlegg (se lenger nede i artikkelen) takker Byers for seg med å si at han ønsker Pompey det beste i framtiden. Samtidig er han klar på at han er frustrert over hvordan låneoppholdet ble.

SE OGSÅ: George Byers spillerprofil

 

– Frustrerende

I Twitter-innlegget skriver Byers blant annet:

– Det var en frustrerende tid for meg ettersom jeg ikke fikk muligheten til å vise hva jeg kan gjøre på banen. Når en stadig er inn og ut av laget, får en ikke muligheten til det. Men dette er fotball og jeg angrer ikke på noe.

– Jeg har lært mye om meg selv som person og dette har gjort meg sultnere. Jeg er lei meg for at jeg ikke fikk spilt foran et fullsatt Fratton Park, men jeg følte støtten til dere supportere gjennom sosiale medier. Jeg er takknemlig for det.

Selv om Byers var inn og ut av laget både under Kenny Jackett og Danny Cowley, har Cowley i media snakket veldig varmt om Byers og hans ferdigheter. Det spekuleres også i at Cowley kan være interessert i å hente ham tilbake til neste sesong. Om George Byers er interessert i å returnere til Pompey under Cowley med tanke på hvor lite spilletid han fikk, er et annet spørsmål.

Mest sannsynlig har George Byers spilt sin siste kamp for Pompey. Vi ønsker ham lykke til videre. På sitt beste var Byers briljant, men i likhet med Byers selv synes vi det var trist at vi aldri fikk sett han få tillit over tid.