Nøkkelspillere kan forlate Pompey gratis

En rekke nøkkelspillere i Pompey har kontrakt som går ut ved sesongslutt. Kaptein Tom Naylor er én av totalt elleve fra førstelagstroppen som snart står uten kontrakt.


NYHETER: Keeper Craig MacGillivray, Jack Whatmough, Tom Naylor, Ben Close, Andy Cannon og Ryan Williams har spilt sentrale roller for Pompey i alle de fire kampene Danny Cowley har ledet Pompey.

De er seks av totalt elleve Pompey-spillere som har kontrakt som går ut sommeren 2021.

I tillegg til disse seks har også Charlie Daniels, Haji Mnoga, Bryn Morris, Jordy Hiwula og Duncan Turnbull kontrakter som går ut ved sesongslutt.

SE OGSÅ: Spillerstallen 2020/21

Det skal sies at Pompey har opsjon på å forlenge kontrakten med ytterligere ett år med fire av disse elleve. De fire er Ben Close, Andy Cannon, Haji Mnoga og Duncan Turnbull.

 

– Vi trenger en avklaring

Én av spillerne med utgående kontrakt er Andy Cannon. Midtbanespilleren har hatt en god sesong, men han vet ikke ennå om Pompey vil signere en forlengelse med han eller ikke. Selv om det fra Pompey sin side er svært praktisk både å vite hvilken divisjon en er i neste sesong og hvem som skal være manager/hovedtrener neste sesong før en bestemmer seg for å forlenge kontrakten til spillere, er Cannon klar på at Pompey ikke bør sitte på gjerdet lenger.

– Jeg klarer å ha fokus på det som skjer på banen og tar kamp for kamp, og gjør en det bra på banen får en etter hvert belønning for det også utenfor banen. 

– Jeg har ikke hørt noe fra klubben med tanke på opsjonen de har på å forlenge kontrakten min, men jeg synes definitivt de bør begynne å snakke med noen av dem som snart står uten kontrakt. Først og fremst de som snart står helt uten kontrakt (hvor klubben ikke har opsjon, journ. anm.), for det er noen veldig gode spillere blant dem som snart kan gå gratis til andre klubber.

– Vi trenger alle en avklaring snart, enten den ene eller andre veien, sier Cannon til The News.

Jack Whatmoughs kontrakt går ut ved sesongslutt. Dermed kan den lokale midtstopperen signeres av en annen klubb.