Cannon gjorde som han lovet

Det tok Andy Cannon 36 sekunder på å gjøre hva han hadde lovet sine medspillere. Midtbanespilleren kom inn fra benken og ble matchvinner mot Wigan.


NYHETER: Han var lenge en av våre beste spillere denne sesongen, men har etter nyttår slitt med en vond rygg og noen småskader. Det har også gitt seg uttrykk i at hans prestasjoner har vært på et lavere nivå enn i første halvdel av sesongen.

Etter at Danny Cowley overtok som hovedtrener, har Ben Close overtatt plassen ved siden av kaptein Tom Naylor sentralt på midtbanen. Andy Cannon kan spille i flere roller og da han kom inn som innbytter mot Wigan i pausen 2. påskedag var det for Michael Jacobs på venstrekanten.

36 sekunder ut i 2. omgang scoret Andy Cannon kampens eneste mål med et strålende skudd fra distanse.

SE OGSÅ: Andy Cannons spillerprofil

 

Har kontrakt som går ut ved sesongslutt

At Andy Cannon skulle score, var ikke mer enn han hadde lovet sine medspillere på benken i 1. omgang.

– Da jeg satt der på benken, sa jeg til alle at at jeg skulle dunke inn et mål om jeg kom innpå. Jeg lo med dem etterpå, men så endte jeg opp med å gjøre akkurat det, smilte Cannon i intervju med Pompeys offisielle webside etter kampen.

Cannon snappet ballen på Pompeys venstreside tidlig i 2. omgang. Han satte deretter fart innover i banen før han fyrte av gårde et skudd som suste i nettet. Dermed tre poeng til Pompey. Pompeys fjerde seier på rad.

– Da jeg løp med ballen så jeg muligheten og jeg bestemte meg for å prøve meg. Heldigvis gikk den inn.

– Det ble en hard og annerledes kamp enn det vi har hatt de siste ukene. I slike kamper trenger en et øyeblikk hvor en griper muligheten, og det fikk vi.

– Rundt jul lå vi veldig godt an og vi siktet oss inn på direkte opprykk. men nå er vi i en annen situasjon og vi tenker kun på den neste kampen. Men fire seire på rad gjør godt for selvtilliten og forhåpentligvis får vi en bra avslutning på sesongen, sier Cannon, som er en av flere spillere som har kontrakt som går ut ved sesongslutt.

Pompey ser ut til å vente med å se hvilken divisjon laget spiller i neste sesong før en bestemmer seg for hvem som skal tilbys ny kontrakt.