Tilgjengelig for Pompey igjen

Ronan Curtis fikk ikke spille ett eneste minutt for Irland i deres tre landskamper den siste uken. Nå er han klar for å bidra for Pompey igjen.


NYHETER: I dag kom meldingen om at Pompeys anke for å få opphevet John Marquis sin karantene er avvist. Dermed må som ventet toppscorer Marquis sone karantene de tre neste kampene.

Ryan Williams er lansert av hovedtrener Danny Cowley som en høyaktuell erstatter nå som alle våre spisser er utilgjengelige. Lokalavisa The News lanserer Ronan Curtis som en av kandidatene til å starte på topp. Curtis trives best på venstrekanten, men der kan vi også bruke Michael Jacobs. Det står trolig mellom Curtis, Williams, Marcus Harness og unggutten Alfie Stanley når det gjelder hvem som skal spille spiss fredag.

SE OGSÅ: Ronan Curtis sin spillerprofil

 

Fikk ikke spilletid for Irland

Den irske landslagsspilleren var ikke med da Pompey slo Shrewsbury borte forrige serierunde. Han var tatt ut i den irske A-landslagstroppen.

Irland har nå spilt tre kamper den siste uken, og Curtis spilte ikke i noen av kampene. Han satt på benken hele kampen i oppgjøret mot Qatar tirsdag, men var ikke med i kamptroppen i de to andre (mot Serbia og Luxembourg). Det er med andre ord trolig en spillesugen ire som er tilbake på Fratton Park.

Reisingen er ikke noen ideell oppladning, men Curtis skal være mer enn klar til å spille fra start mot Rochdale på fredag. Ifølge The News skal han stille på trening med sine lagkamerater i Pompey torsdag. Det er, fortsatt ifølge The News, ikke nødvendig med isolering eller karantene etter utenlandsopphold for landslagsspillere. Dette grunnet deres strenge smittevernprotokoll.

Det som taler mot å bruke Curtis på topp er at han kun får ei trening med laget før fredagens kamp. Selv om Curtis er målfarlig og en god avslutter med både fot og hode, har han i liten grad spilt noe annet enn kant i Pompey. Han var en del av en duo på topp i en helt ny 3-1-4-2-formasjon under Joe Gallen mot Peterborough, uten at det var noen stor suksess. Ellers har han kun spilt kan i samtlige kamper denne sesongen.