Vår nye manager

Danny Cowley er Pompeys nye manager. Hans bror Nicky blir hans assistent.


NYHETER: Det har vært klart et par dager allerede, men først fredag ettermiddag kom bekreftelsen. Pompey har ansatt Danny Cowley som hovedtrener. I første omgang ut sesongen.

Den offisielle tittelen er faktisk ikke manager, men first team head coach. Broren Nicky Cowley er ansatt som assistant head coach.

Kenny Jackett måtte gå søndag, og hans assistentmanager Joe Gallen ledet laget mot Peterborough tirsdag (tap 0-1). Det er ikke avklart ennå om Gallen fortsetter i en rolle på Fratton Park.


Danny Cowley (t.v.) og hans bror Nicky.

 

Cowleys tanker

Danny Cowley er 42 år gammel og har de siste sesongene vært manager for henholdsvis Huddersfield og Lincoln City. Med seg i både de jobbene og til Fratton Park har han altså sin bror Nicky.

– Vi har klare tanker om hvordan vi ønsker å spille fotball. Vi ønsker å spille rask angrepsfotball med mye energi og høy intensitet. 

– Som ny manager overtar en naturligvis spillergruppen til den forrige manageren, og vi må finne den beste måten å spille på for å oppnå suksess her. Men vi ønsker at spillerne skal tenke, løpe og spille ballen framover. Når vi ikke har ballen, ønsker vi å være aggressive og ha høyt press. Det er idealet vårt og hvordan vi ønsker å framstå, sier Danny Cowley til Pompeys offisielle webside.

Danny Cowley vil lede Pompey for første gang hjemme mot Ipswich (ledet av Paul Cook) lørdag. Kampen spilles klokka 14.00 skandinavisk tid.