Lånes ut til divisjonskollega

Bryn Morris ble foretrukket framfor kaptein Tom Naylor i forrige sesongs play-off, men er nå helt ute i kulden. I dag ble midtbanemannen lånt ut for resten av sesongen.


NYHETER: Den 24 år gamle midtbanespilleren kom fra Shrewsbury Town i januar 2019, men han står med kun 28 kamper (1 mål) på to år. Mange av disse i cupkamper.

Han huskes likevel best for at han ble foretrukket framfor kaptein Tom Naylor i de to play-off-semifinalene mot Oxford i sommer. Morris hadde vært ute med skade i lang tid, og hadde ikke vist noe som tilsa at han forsvarte en plass på laget før skaden heller, men manager Jackett hadde likevel stor nok tro på ham til å bruke han fra start i begge kampene.

SE OGSÅ: Bryn Morris sin spillerprofil

Morris var anonym i begge kampene og Pompey tapte på straffesparkkonkurranse. Han har heller ikke klart å levere i 2020/21-sesongen. Mot Fleetwood lørdag, var han heller ikke funnet god nok til en plass blant reservene.

Det er derfor ingen overraskelse at han nå forsvinner ut Fratton Park porten. Han har skrevet under på en utlånskontrakt med vår divisjonskollega Northampton ut måneden. Ettersom Morris sin kontrakt med Pompey går ut til sommeren, er det mye som tyder på at han har spilt sin siste kamp for Pompey.

– Dette gir Bryn en mulighet til å få førstelagsfotball og vi ønsker ham lykke til, sier Kenny Jackett til Pompeys offisielle webside.

https://twitter.com/JamesCatlin_/status/1351219314150563841

For to år siden ble Bryn Morris kjøpt fra Shrewsbury, men det har vært et mislykket opphold i Pompey-drakt. Nå lånes han ut til Northampton Town.