Blir i Pompey ut sesongen

På grunn av lite spilletid var det spekulert i at Rasmus Nicolaisen ville forlate Pompey nå i januar. Manager Kenny Jackett kan nå bekrefte at den danske midtstopperen blir på Fratton Park ut sesongen.


NYHETER: Han har kun spilt 314 minutter med ligafotball, fordelt på seks kamper, så langt for Pompey, men Rasmus Nicolaisen og hans klubb Midtjylland er nå enige om at han skal fortsette i Pompey ut sesongen.

Han har en lånekontrakt med Pompey for hele 2020/21-sesongen, men Midtjylland har muligheten til å hente ham tilbake halvveis. Ifølge manager Kenny Jackett har derimot Midtjylland konkludert med at de vil at han fortsetter i Pompey. De er fornøyd med utviklingen hans.

Nicolaisen selv skal ha vært tidvis misfornøyd med spilletiden, men før den ufrivillige koronapausen til Pompey fikk Nicolaisen gradvis mer spilletid. I tillegg til de seks ligakampene, har han spilt fire cupkamper. I vår siste kamp før jul, spilte han meget godt i tospann med Sean Raggett i midtforsvaret borte mot Hull City (seier 2-0) da Jack Whatmough måtte melde forfall.

SE OGSÅ: Rasmus Nicolaisens spillerprofil

 

– Dette er en god nyhet

Hvordan det blir nå som Pompey er skade- og sykdomsfri, gjenstår å se, men Nicolaisen er i alle fall tilgjengelig – og det er godt nytt for Pompey. Hadde Nicolaisen valgt å spille fotball et annet sted enn for Pompey i 2021, måtte Pompey hentet inn en erstatter.

– Vi er nå enige om at Rasmus blir her ut sesongen, og det er en god nyhet som vi er glade for. Jeg var veldig fornøyd med prestasjonen hans mot Hull i vår forrige kamp. Han spilte veldig bra mot en god motstander. 

– Nå handlet det om å bygge videre på det. Midtjylland har fulgt ham tett, og de er godt fornøyd med utviklingen hans hos oss, forteller Jackett til The News.

Lokalavisa The News hadde også i desember en artikkel der de fortalte om hvordan Nicolaisen med sin samboer og sønn har funnet seg godt til rette i sin leilighet i nærheten av Gunwharf.

– Vi liker området og atmosfæren i byen. Det er veldig fint å gå rundt her og vi trives godt, fortalte Nicolaisen.

Rasmus Nicolaisen blir i Pompey ut sesongen.