Hiwula forlenger

Han har knapt fått spilletid i ligaen, men Pompey og Jordy Hiwula har blitt enige om å forlenge spillerens kontrakt til ut sesongen.


NYHETER: Den 26 år gamle spissen har scoret tre mål på fem kamper etter at han signerte en korttidskontrakt med Pompey i høst. Kontrakten gikk ut nå i januar, og flere andre klubber i League One og League Two skal ha vært interessert i å signere ham. Nå er det derimot klart at Jordy Hiwula skal spille for Pompey ut 2020/21-sesongen.

Hiwulas mål, og nesten all spilletid, har kommet i cupkamper. To av målene kom mot Stevenage i EFL Trophy og ett kom mot King’s Lynn Town i 2. runde av FA-cupen. I ligaen har han kun ti minutters spilletid, fordelt på to kamper.

SE OGSÅ: Jordy Hiwulas spillerprofil

 

– Håper å bli mer involvert

– Jeg har funnet meg veldig godt til rette og jeg ønsker å bli her hele sesongen. Jeg er veldig glad for å ha signert en ny kontrakt, men jeg håper å bli mer involvert i de kommende kampene. 

– Vi er fortsatt involvert i to cuper, i tillegg til serien. Vi ønsker å gjøre det bra i alle tre turneringene, men det er selvsagt ingen tvil om at det viktigste er opprykk denne sesongen. Vi har en spillergruppe her nå som kan klare det, sier Hiwula selv til Pompeys offisielle side.

Manager Kenny Jackett er også fornøyd med å ha fått Hiwulas signatur på en forlenget kontrakt.

– Jeg er veldig glad for at vi får med oss Jordy Hiwula også i andre del av sesongen. Han er en glimrende avslutter som beveger seg bra og har bra touch. Han har pushet våre angrepsspillere etter at han kom til oss, sier Jackett. 

Videohøydepunkter fra Cheltenham-seieren hvor Hiwula scoret to av Pompeys tre mål i 3-0-seieren i EFL Trophy.