Hull-kampen blir TV-kamp

Pompeys bortekamp mot serieleder Hull City, er valgt ut som TV-kamp av Sky. Dermed blir det ny kampdag.


NYHETER: Lørdag 19. desember skulle vi spilt bortekamp mot Hull City, men kampen er nå flyttet til fredag 18. desember. Kampstart er 18.30 skandinavisk tid.

SE OGSÅ: Terminlisten

Årsaken er at kampen skal sendes direkte på Sky Sports. Det betyr også at den sendes på skandinaviske kanaler. I Norge blir det en av Viasport-kanalene som sender kampen. Kampen sendes ikke på iFollow når den går på Sky.

Hull City har startet sesongen svært bra og topper i skrivende stund League One. I spillerstallen finner vi norske Martin Samuelsen som i 2019 spilte for FK Haugesund, under ledelsen av Jostein Grindhaug (medlem av Venner av Portsmouth).

Forhåpentligvis får vi se Pompey-jubel på TV-skjermen når det skal spilles bortekamp mot Hull City.