2020-21: Plymouth Argyle – Portsmouth 2-2

Suspekt defensiv men stimen holdt.

For fjerde gang i træk endte det uden vinder på Home Park mellem Plymouth og Pompey da vi fik 2-2 trods nogle gevaldige brølere i den bagerste række. Dermed er vi stadig uden nederlag på fremmed græs lige som værterne stadig er det på hjemmebanen.

Resultat betyder, ud over at vi holdt The Pilgrims bag os i tabellen, at vi lige akkurat sniger os op i play-off zonen, dog med en kamp mere spillet end nogle af konkurrenterne bag os. Med en sejr kunne vi være sprunget helt op på tredjepladsen, men sådan skulle det ikke være.

Ben Close erstattede Ronan Curtis som den eneste ændring i startelleveren siden FA Cup kampen på Portman Road mod Ipswich Town. Det rakte da både Andy Cannon, Tom Naylor og Sean Raggett alle blev klarmeldte trods småskader efter den seneste kamp.

Den officielle kamprapport

https://www.portsmouthfc.co.uk/news/2020/november/match-report-for-plymouth-argyle-vs-portsmouth-on-16-nov-20/

Eftertanken

Jackett faldt for fristelsen til at vende tilbage til den lidet populære 4-2-3-1 opstilling, og for mange var det ikke overraskende at det resulterede i en særdeles dårlig første halvleg, hvor vi kunne have været bagud med mere end det ene mål, havde det ikke været for en håndfuld gode redninger af MacGillivray. Til vores managers kredit indså han fadæsen og skiftede i pausen til en 4-4-2 formation. Nicolaisen og Close blev taget ud til fordel for Whatmough og Harrison. Det bevirkede at de to halvlege for os var som nat og dag, og der skulle en personlig fejl til fra vores ellers så sikre bagerste skanse for at vi ikke tog alle tre points med hjem til Portsea Island. Ikke desto mindre understregede resultatet holdets styrke på udebane, som er ganske imponerende især taget modstanderne i betragtning.

Kommentarer fra manager Kenny Jackett

“Plymouth were better than us in the first half and deserved their lead, while we looked slightly disjointed. The changes helped us and we built some momentum. We got back into the game well and looked a real threat. We’re frustrated with the second goal we conceded, which seemed to go into the net in slow motion. It was a rare mistake from our keeper, who had made some really good saves for us earlier in the match.”

“Ryan Williams felt his groin slightly and he wasn’t quite 100 per cent, but we were short on wide players with Curtis and Jacobs out. Andy Cannon really brought his best game when he moved centrally in the second half, showing us composure and very good passing on the ball. Overall it was competitive and in the end – when you look at the game as a whole – we’ll take the draw and move on. It was disappointing that we couldn’t go on to win and we certainly looked capable of that, but Plymouth are a strong side and never gave up.”

League One, Home Park, 16. november 2020

Plymouth Argyle – Portsmouth 2-2 (1-0)

11. minut: 1-0 Sean Raggett (selvmål)

63. minut: 1-1 John Marquis (straffespark)

65. minut: 1-2 Tom Naylor

78. minut: 2-2 Jerome Opoku

Opstillingen (4-2-3-1): MacGillivray; Johnson, Nicolaisen (Whatmough ’46), Raggett, Pring; Close (Harrison), Naylor (anfører); Cannon, Harness, Williams (Mnoga ’90); Marquis

På bænken: Bass, Downing, Morris, Harrison, Hiwula, Whatmough og Mnoga

 

Advarsler: Marquis, Cannon og Naylor

Tilskuere: Ingen

Interview efter kampen med manager Kenny Jackett

 

 

Kampens højdepunkter