2020-21: Gillingham – Portsmouth 0-2

John Marquis med sitt første ligamål for sesongen da Pompey glimtet til på bortebane igjen.


Før Pompey møtte Burton borte tidligere denne måneden, var stemningen dårlig blant Pompey-supporterne. Pompey sto med fattige to poeng etter tre serierunder. Kenny Jackett valgte 4-4-2 med Marcus Harness på topp med Ellis Harrison og Pompey vant 4-2.

Pompey fulgte opp med en lite overbevisende seier hjemme mot bunnlaget MK Dons, før det ble tap hjemme mot Doncaster lørdag. Glimtet av optimisme var igjen omtrent borte blant supporterne før tirsdagens kamp mot Gillingham, vel vitende om at Sunderland borte venter kommende helg.

Kenny Jackett valgte å spille 4-4-2 igjen, med Harness på topp med Marquis denne gangen. Og Pompey glimtet til med en ny overbevisende borteseier. Pompey vant 2-0 og burde vunnet mer. I tillegg til scoringene av John Marquis og Michael Jacobs (assist av Harness), hadde Pompey en rekke store målsjanser. Det kunne fort blitt både 4-0 og 5-0. Pompeys andre gode kamp for sesongen, og nok en gang i 4-4-2.

Nå gjenstår det å se om Jackett våger å fortsette med 4-4-2 borte mot Sunderland på lørdag.

Du kan lese kamprapporten på klubbens offisielle side her:

https://www.portsmouthfc.co.uk/news/2020/october/match-report-for-gillingham-vs-portsmouth-on-20-oct-20/

 

League One, Priestfield, 20. oktober 2020

Gillingham – Portsmouth 0-2 (0-2)

14. min. 0-1 John Marquis

17. min. 0-2 Michael Jacobs

Pompey (4-4-2): MacGillivray; Johnson, Whatmough, Raggett, Brown; Williams, Naylor (c), Cannon (Close 74), Jacobs (Pring 90+2); Harness (Curtis 74), Marquis

Gult kort: Johnson, Marquis

Ubenyttede reserver: Bass, Nicolaisen, Morris, Stanley