Farvel til den siste opprykkshelten fra 2016/17

Gareth Evans er ferdig i Pompey. Dermed er den siste av opprykksheltene fra 2016/17-sesongen borte fra Fratton Park.


NYHETER: Gareth Evans spilte 218 kamper og scoret 38 mål i løpet av de fem årene han var Pompey-spiller. Han kom til Pompey gratis fra Fleetwood og har i løpet av årene spilt både høyreback, høyre midtbane/kant og som hengende spiss. Han har vært visekaptein og straffeskytter. Han har vunnet både League Two og EFL Trophy. Nå er tiden i Portsmouth over.

Evans selv skal ha vært veldig emosjonell i sine intervjuer med lokalpressen og snakket varmt om de fem årene på Fratton Park. Etter at Michael Jacobs signerte, skjønte han derimot at det ville bli lite spilletid på han. Han ble fratatt rollen som visekaptein forrige sesong og har helt tydelig ikke vært del av Kenny Jacketts planer.

Dermed er den siste av heltene fra 2016/17-sesongen borte. Jack Whatmough er riktignok fortsatt i Pompey, men han var skadet store deler av også den sesongen. Heltene fra da vi vant League Two er nå borte, alle som én. Dessverre har mange av de forsvunnet med bitre følelser ettersom de har følt seg frøset ut av Jackett.

Gareth Evans skrev under for League Two-klubben Bradford City etter å ha blitt enig med Pompey om en sluttavtale.

Her er Gareth Evans sine egne ord etter å ha tatt farvel med Portsmouth FC:

 

Pompeys avskjedhilsen

Mark Catlin, Pompeys daglige leder, sier til Pompeys offisielle webside:

– Gareth has been a fantastic servant to Portsmouth Football Club and will be missed by us all. He played a pivotal role in our rise to League One, as well as several promotion pushes over the past few seasons.

– On behalf of everyone at the club, I would like to thank Gareth for his service and wish him well for the next stage of his career.”

SE OGSÅ: Gareth Evans’ spillerprofil