Harrison overtar trøye nummer 10

Pompeys draktnummer for 2020/21 er nå offentliggjort.


NYHETER: Det er en tynn Pompey-stall per i dag, men Lee Brown signerer trolig ny kontrakt og får nok da trøye nummer 3 igjen. I tillegg er det ventet flere signeringer, spesielt i forsvar. Per i dag står Pompey uten noen nummer 2, 3 og 6. Forrige sesong var det Anton Walkes, Lee Brown og Christian Burgess som hadde disse draktnummerne.

Da Pompey i går offentligjorde 2021 squad numbers, viste oversikten at de aller fleste Pompey-spillerne beholder draktnummeret de hadde forrige sesong. En del spillere er derimot borte, og dermed ble det ledige noen attraktive draktnummer.

 

8, 9 og 10

De som har fått nye nummer er Ben Close, John Marquis og Ellis Harrison.

Brett Pitman hadde trøye nummer 8 i Pompey i tre sesonger. Nå er den ledig og Ben Close har overtatt det nummeret. Han hadde nummer 33 forrige sesong.

John Marquis hadde forrige sesong trøye nummer 10. Nå har han overtatt nummer 9, målscorernummeret. Olli Hawkins hadde trøye nummer 9 forrige sesong. Han er i likhet med Brett Pitman ferdig i klubben.

Ettersom Marquis sa fra seg trøye nummer 10, overtok Ellis Harrison den. Harrison hadde trøye nummer 22 forrige sesong.

SE OGSÅ: Pompeys spillerstall

Det er ellers verdt å merke seg at ungguttene Joe Hancott (venstreback), Haji Mnoga (høyreback/midtstopper) og Harvey Rew (midtbane) alle regnes som en del av førstelagstroppen og har fått draktnummer. Det er de samme nummerne de spilte med i EFL Trophy forrige sesong, men i 2019/20 var de ikke regnet som en del av Pompey-stallen ved sesongstart.

Vår nye keeper, Duncan Turnbull, er tildelt trøye nummer 41.

Den eneste unggutten vi har oppført i spillerstallen foruten de som har fått draktnummer, er Eoin Teggart. Han hadde trøye 36 forrige sesong og får trolig den drakten også kommende sesong. Han regnes per i dag ikke som en del av førstelagsstallen dog.

 

Her er hele oversikten

1Craig MacGillivray
2
3
4Tom Naylor
5Paul Downing
6
7Ryan Williams
8Ben Close
9John Marquis
10Ellis Harrison
11Ronan Curtis
12Pompey Fans
13James Bolton
14Andy Cannon
16Jack Whatmough
17Bryn Morris
18Reeco Hackett-Fairchild
19Marcus Harness
25Joe Hancott
26Gareth Evans
35Alex Bass
37Haji Mnoga
39Harvey Rew
41Duncan Turnbull

 

Ellis Harrison (t.v.) har skiftet ut draktnummer 22 med 10. Ross McCrorie (i midten) er tilbake i Glasgow Rangers og Lee Brown (til høyre) er fortsatt i forhandlinger med Pompey om ny kontrakt. Han får trolig draktnummer 3 igjen om/når han signerer ny kontrakt.