Harrison overtar trøye nummer 10

Pompeys draktnummer for 2020/21 er nå offentliggjort.


NYHETER: Det er en tynn Pompey-stall per i dag, men Lee Brown signerer trolig ny kontrakt og får nok da trøye nummer 3 igjen. I tillegg er det ventet flere signeringer, spesielt i forsvar. Per i dag står Pompey uten noen nummer 2, 3 og 6. Forrige sesong var det Anton Walkes, Lee Brown og Christian Burgess som hadde disse draktnummerne.

Da Pompey i går offentligjorde 2021 squad numbers, viste oversikten at de aller fleste Pompey-spillerne beholder draktnummeret de hadde forrige sesong. En del spillere er derimot borte, og dermed ble det ledige noen attraktive draktnummer.

 

8, 9 og 10

De som har fått nye nummer er Ben Close, John Marquis og Ellis Harrison.

Brett Pitman hadde trøye nummer 8 i Pompey i tre sesonger. Nå er den ledig og Ben Close har overtatt det nummeret. Han hadde nummer 33 forrige sesong.

John Marquis hadde forrige sesong trøye nummer 10. Nå har han overtatt nummer 9, målscorernummeret. Olli Hawkins hadde trøye nummer 9 forrige sesong. Han er i likhet med Brett Pitman ferdig i klubben.

Ettersom Marquis sa fra seg trøye nummer 10, overtok Ellis Harrison den. Harrison hadde trøye nummer 22 forrige sesong.

SE OGSÅ: Pompeys spillerstall

Det er ellers verdt å merke seg at ungguttene Joe Hancott (venstreback), Haji Mnoga (høyreback/midtstopper) og Harvey Rew (midtbane) alle regnes som en del av førstelagstroppen og har fått draktnummer. Det er de samme nummerne de spilte med i EFL Trophy forrige sesong, men i 2019/20 var de ikke regnet som en del av Pompey-stallen ved sesongstart.

Vår nye keeper, Duncan Turnbull, er tildelt trøye nummer 41.

Den eneste unggutten vi har oppført i spillerstallen foruten de som har fått draktnummer, er Eoin Teggart. Han hadde trøye 36 forrige sesong og får trolig den drakten også kommende sesong. Han regnes per i dag ikke som en del av førstelagsstallen dog.

 

Her er hele oversikten

1 Craig MacGillivray
2
3
4 Tom Naylor
5 Paul Downing
6
7 Ryan Williams
8 Ben Close
9 John Marquis
10 Ellis Harrison
11 Ronan Curtis
12 Pompey Fans
13 James Bolton
14 Andy Cannon
16 Jack Whatmough
17 Bryn Morris
18 Reeco Hackett-Fairchild
19 Marcus Harness
25 Joe Hancott
26 Gareth Evans
35 Alex Bass
37 Haji Mnoga
39 Harvey Rew
41 Duncan Turnbull

 

Ellis Harrison (t.v.) har skiftet ut draktnummer 22 med 10. Ross McCrorie (i midten) er tilbake i Glasgow Rangers og Lee Brown (til høyre) er fortsatt i forhandlinger med Pompey om ny kontrakt. Han får trolig draktnummer 3 igjen om/når han signerer ny kontrakt.