Dette er vår årets spiller 2019/20

Det var to spillere som skilte seg ut i vår kåring av årets spiller i Pompey 2019/20, men det ble til slutt Christian Burgess som stakk av med seieren.


NYHETER: Christian Burgess ble kåret til årets spiller i lokalavisa The News og nå altså også hos oss. Det var tidlig klart at det kom til å stå mellom midtstopper Burgess og vår toppscorer Ronan Curtis. I vårt poengsystem der dere medlemmer ga 3, 2 og 1 poeng til de tre spillerne dere synes har vært de beste i år, hadde de fleste begge disse to blant sine tre.

LES OGSÅ: Hvem er årets spiller 2019/20?

Slik endte det:

1. Christian Burgess 67 poeng
2. Ronan Curtis 58 poeng
3. Marcus Harness 15 poeng
4. Tom Naylor 11 poeng
5. Steve Seddon 8 poeng
6. Ben Close og John Marquis 4 poeng
8. Gareth Evans 3 poeng
9. Ryan Williams 2 poeng
10. Brandon Haunstrup 1 poeng

SE OGSÅ: Christian Burgess sin spillerprofil

Christian Burgess har som kjent forlatt Pompey i sommer. Det er femte gang på seks sesonger at den vi kårer til årets spiller forlater Fratton Park før den nye sesongen starter.

SE OGSÅ: Dette er våre årets spillere fra tidligere sesonger

 

Ingen tvil om årets unge spiller

Når det gjelder kåringen av hvem som var årets unge spiller hos Pompey 2019/20, var det aldri noen tvil. Haji Mnoga fikk én stemme. Resten gikk til keeper Alex Bass, som overtok som førstekeeper etter nyttår.

Selv om Bass kostet oss noen baklengsmål, vil han kunne vokse og bli en svært solid keeper om han fortsetter sin utvikling. Crystal Palace har også vist interesse for ham i sommer.

Forhåpentligvis beholder vi Bass slik at han kan fortsette sin utvikling og bli en av League Ones beste keepere neste sesong.

SE OGSÅ: Alex Bass sin spillerprofil

Marcus Harness ble nummer tre i vår kåring av årets Pompey-spiller 2019/20.