2 dager igjen: Bidra til at Pompey får en hjemmebanefordel

Nå kan du være med og støtte Pompey i fredagens play-off-kamp på Fratton Park.


NYHETER: Portsmouth FC sendte tirsdag ut en e-post til alle supporterklubbene, deriblant oss i Venner av Portsmouth – den offisielle skandinaviske supporterklubben.

Fredag møter Pompey Oxford hjemme på Fratton Park i den første play-off-semifinalen (returoppgjøret spilles mandag). Pompey er ubeseiret på hjemmebane i serien denne sesongen, men nå må spillerne spille for tomme tribuner. Det vanligvis høylytte Fratton Park-publikumet får ikke være til stede.

Nå håper derimot klubben at supporterne, også vi i Skandinavia, vil være med å bidra til å gi Pompey en hjemmebanefordel likevel.

 

Send inn ditt bidrag

“As we are building up towards our opening play-off fixture at Fratton Park on Friday, we are doing our upmost to create as much of a home advantage as possible!”, skriver klubben i e-posten.

De kommer så med tre forslag til hvordan supportere fra hele verden kan bidra:

  1. Send inn en Pompey-selfie hvor du har på deg drakt, skjerf eller andre Pompey-effekter.
  2. Send inn en video av deg selv der du ønsker Pompey-spillerne lykke til mot Oxford. Denne kan da bli vist på storskjerm før avspark på Fratton Park og på Portsmouths offisielle kanaler på sosiale medier.
  3. Send inn video av deg selv der du synger med på “Play Up Pompey, Pompey Play Up” eller klapper med til “Portsmouth” av Mike Oldfield. Dette kan også bli brukt i en video som spilles på storskjermene på Fratton Park før avspark.

Alt dette kan sendes på e-post til social@pompeyfc.co.uk (social at pompeyfc dot co dot uk). Jo før jo bedre.

I tillegg til dette vil det på storskjerm bli ringt opp ulike Pompey-supportere på Zoom. Er det aktuelt for deg? Da må du fylle ut dette skjemaet på forhånd: https://forms.gle/VnewBCsb6DpPeTvj6

“We would love you to dial in and show us you following the game from home decked out in your Pompey gear! We have a limited number of spaces for this so if you would be able to help us out and join this please follow the below link and confirm your availability and contact details and we will be in touch”, skriver klubben.

 

Håper på over 1.000 pappfigurer

Det var også mulig å betale 25 pund for å få deg selv som pappfigur på Fratton Park fredag. Den fristen gikk ut i dag klokka 13.00. På Pompeys offisielle side sto det informasjon om hva dette innebar og at målet var 1.000 pappfigurer på plass fredag.

Tirsdag var det solgt mer enn 850 pappfigurer.