Skal bli kampdagpub igjen

Har du lagt merke til dette bygget når du har vært på Fratton Park? Nå er arbeidet i gang med å gjøre det om til pub på kampdager igjen.


NYHETER: 1. etasjen i bygget, som ligger som en del av Fratton Park, brukes i dag som kontorer for ansatte i klubben. I 2. etasje har det i flere år vært spillerbar eller bar for sponsorer.

Nå er arbeidet i gang med å gjenskape fasaden på bygget til slik det en gang var. Som bildet nederst i artikkelen viser, får en blant annet fram “Brickwood” i mosaikkflisene.

I tillegg til at det gjøres en jobb på fasaden, vil en i 1. etasje bygge om slik at bygget kan brukes til pub på kampdager. Det var faktisk en pub fram til 1988, men siden den gangen har bygget blitt brukt til blant annet supporterbutikk, mediasenter og billettkontor.

“It’s going to head back to its original format, so if and when the offices move to a different part of the ground, it’s easy to convert back to a pub for matchday use. When fans come back they should see elements of their history reborn”, skriver klubben.