Får ikke trene ennå

Championship-klubbene er i gang med testingen og skal etter planen begynne å trene igjen mandag. Pompey og de andre League One-klubbene må vente. 


NYHETER: Torsdag og fredag var det full gang med Corona-testing i Championship-klubbene. De første resultatene er tidligst klare søndag 24. mai, melder EFL. De melder videre at de ikke vil offentliggjøre individuelle klubbresultater.

For League One og League Two er det ikke noen plan klar for testing ennå. Derfor får heller ikke Pompey og de andre klubbene i League One begynne å trene i små grupper fra og med mandag. Det åpnes derimot for at klubbene kan åpne sine treningsanlegg for individuell trening om de klarer å holde seg til reglene og retningslinjene.

Når League One-klubbene får bli testet, avhenger trolig av hva klubbene blir enige om når det gjelder å fullføre sesongen. Der er det ikke kommet til enighet ennå.