Hva synes du om vår webside?

Etter at vi fikk ny webside, har det blitt jobbet mye med innholdet på pompey.no. Nå mener vi at den inneholder det vi synes siden vår skal ha, men hva synes du? Vi ønsker feedback fra våre lesere.


VAP-NYHETER: Vi har nå laget vår webside slik at vi synes den fungere både som oppslagsverk (fakta og informasjon om klubben, supporterklubben og reisetips) og har ferskt innhold som nyheter, forhåndssaker før kamper og kampreferat.

Vi produserer en rekke artikler hver uke og vi har flere treff på våre artikler enn vi har medlemmer. Spesielt kampreferatene er det mange som er glade i. De fleste kampreferatene har flere hundre treff. Det tyder på at siden vår er interessant også for andre enn Pompey-supportere. Det synes vi er gledelig, selv om vi selvsagt først og fremst lager innhold for alle dere i Skandinavia som er glade i Pompey.

 

Reisetips

Det vi har brukt mye tid på i vinter, er å lage ferskt og godt innhold på alle menypunktene som heter «På reisefot«. Nå kan du lese om byen, få tips om severdigheter og hva byen har å på, tips om overnatting, pubguide, hvordan du finner fram til Fratton Park og selvsagt info om hvordan du kjøper billetter.

Vi har vunnet pris for beste webside hos Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) to ganger. I tillegg har vi fått hederlig omtale ved flere anledninger.

LES OGSÅ: Årets hjemmeside 2016 (ekstern lenke)

 

Hva er bra og hva savner du?

Vi har noen år fått tips om hva juryen har savnet, og vi har gjort noe med det. For eksempel info om rivaleriet mellom Pompey og Southamp*** og medlemskonkurranser. Vi har også fått tilbakemeldinger om ting ved websiden både juryen og andre setter pris på. Dette har blant annet vært supporterintervjuene før kampene, de gode forhåndssakene før kampene, kampreferatene og presentasjon av alle medlemmene våre. Det har vi fortsatt med.

Hva liker du ved vår webside og hva savner du? Vi håper du vil gi oss tilbakemelding, enten i form av en e-post til undertegnede (joakim.ellingsen at gmail.com), kommentar på facebook, Twitter eller direkte melding i sosiale medier. Alle tilbakemeldinger tas på alvor.

Undertegnede har også vært frimodig nok til å be om tilbakemeldinger fra ulike personer på Twitter som følger engelsk fotball veldig tett. Her er deres kommentarer:

 

Slik så vår forrige webside ut.