Møter Salford på Wembley 5. april

Har du tenkt deg på EFL Trophy-finalen på Wembley? Da bør du lese dette.


VAP-NYHETER: 5. april 1898 ble Pompey stiftet. 5. april 2008 slo Pompey WBA 1-0 på Wembley i semifinalen av FA-cupen. 5. april 2020 skal Pompey spille finale på Wembley i EFL Trophy.

Motstander blir Salford. League Two-laget slo Newport på straffespark i den andre semifinalen. Salford ligger i skrivende stund på 11. plass i League Two og det er et lag Pompey aldri tidligere har møtt. Salford rykket opp til League Two før denne sesongen.

SE OGSÅ: Terminlisten

Tidspunkt for kampen er ikke fastsatt, men ettersom den blir spilt søndag 5. april, vil vår hjemmekamp mot Bristol Rovers i serien måtte få ny dato. Den skulle egentlig bli spilt lørdag 4. april.

 

Hvem skal over?

Fem av våre medlemmer var over og så Pompey vinne denne cupen etter seier på straffespark mot Sunderland i fjor. Allerede har tre av våre medlemmer tatt kontakt med tanke på å kjøpe billett.

Bo Johansen, Sam Manton og Bjarte Hope har alle signalisert at er interesserte. Er du? Ta i tilfelle kontakt med undertegnede.

Billettene er ikke lagt ut for salg ennå, men alle står selvsagt fritt til å kjøpe billetter selv. Vi kan eventuelt kjøre en samlebestilling for de som ønsker å ta turen. Om dere velger samme priskategori kan vi ordne så dere får billetter sammen/i nærheten av hverandre.

Om det er interesse for det, kan vi også opprette ei chattegruppe for alle medlemmer som skal over, slik at dere kan gjøre avtaler.