May lånes ut igjen

Etter å ha returnert fra låneopphold i Swindon, lånes midtbanespiller Adam May ut til ny klubb.


NYHETER: 13 kamper og 1 mål ble det for Swindon før han i januar returnerte til Fratton Park, et halvt år før planlagt. Låneoppholdet i League Two-klubben ble ikke som håpet for 22-åringen, som til tross for 30 kamper for Pompey ennå venter på sitt gjennombrudd.

SE OGSÅ: Adam Mays spillerprofil

Med kun et halvt år igjen av sin kontrakt med Pompey, tyder mye på at May er inne i sine siste måneder som Pompey-spiller. Han har gått gradene i Pompey og fikk sine første kamper rundt samme tid som Ben Close.

Nå skal Close spille mye for Pompey i kampen om opprykk til Championship, mens May skal spille utenfor Football League. May har nemlig skrevet under på en låneavtale med Boreham Wood ut sesongen. Boreham Wood spiller i National League og jakter opprykk til League Two for første gang i klubbens historie. De er i skrivende stund på 5. plass.