Maloney solgt til nederlandsk klubb

Han var linket til flere storklubber i høst, men har ikke fått særlig spilletid under Kenny Jackett. Denne uken ble unggutten Leon Maloney solgt til nederlandske FC Volendam.


NYHETER: Leon Maloney har skrevet under på en kontrakt med FC Volendam ut 2022/23-sesongen. Volendam spiller i nest øverste divisjon i Nederland, og ligger i skrivende stund på play-off-plass, og nederlenderne har signert unggutten for et ikke offentliggjort beløp.

SE OGSÅ: Leon Maloneys spillerprofil

Maloney har totalt spilt fem kamper for Pompey. Han debuterte i EFL Trophy forrige sesong. Denne sesongen har han spilt fire kamper i turneringen, deriblant scoret han da vi slo Northampton i høst. I serien har han derimot aldri fått sjansen.

Den 18 år gamle vingen ble tidligere i sesongen linket til både Chelsea, West Ham og flere nederlandske klubber. Han er teknisk god, men passer tydeligvis ikke inn i Kenny Jacketts planer.

SE OGSÅ: Volendam presenterer Leon Maloney (ekstern lenke)