Håper på en ny Jamal Lowe

Pompey hadde stor suksess med å hente Jamal Lowe fra en klubb utenfor ligasystemet. Nå prøver Pompey igjen. Denne gangen med Reeco Hackett-Fairchild fra Bromley.


NYHETER: For et ikke offentliggjort beløp henter Pompey 21 år gamle Reeco Hackett-Fairchild fra Bromley. Den offensive spilleren har skrevet under på 2 1/2 års kontrakt. Pompey har også opsjon på ytterligere ett år.

– Han er en venstrefotet spiller som kan spille i alle de offensive posisjonene. Han er god med ballen og er målfarlig. Vi ser fram til å se ham sammen med våre andre offensive spillere.

– Om jeg forventer at han går rett inn på laget? Sannsynligvis gjør han ikke det. Men hans jobb er å pushe de som er på førstelaget nå. Vise at han fortjener å få spille. Det har han ferdigheter til, kommenterer manager Kenny Jackett til Pompeys offisielle webside.

SE OGSÅ: Reeco Hackett-Fairchilds spillerprofil

Hackett-Fairchild fikk sin debut da han spilte fra start for Pompey borte mot Walsall i EFL Trophy i midtuka. Han var da ganske anonym.

 

– Rask og målfarlig

Hackett-Fairchild gikk gradene i Dagenham & Redbridge før han ble hentet til Charlton. Han fikk 24 kamper for Charlton, deriblant en kamp mot Pompey i EFL Trophy forrige sesong. Sommeren 2019 gikk han til Bromley etter å ha imponert på lån.

Han står med 25 kamper og åtte mål for Bromley denne sesongen. Bromley spiller i National League (nivået under League Two) og ligger i skrivende stund på 4. plass der.

– Jeg har kjent til interessen fra Pompey i et par uker og jeg har vært veldig spent på om dette lot seg gjøre. Nå er jeg Pompey-spiller og jeg var aldri i tvil da jeg fikk tilbudet om å signere for denne store klubben.

– Det har alltid vært min ambisjon å spille på så høyt nivå som mulig, og nå får jeg sjansen til å spille på et høyere nivå. Manageren har bedt om å jobbe hardt og være meg selv. Jeg ønsker å vise både han og supporterne hva jeg er god for. Jeg har fart og jeg kan score mål fra begge kanter, som spiss og i en dypere rolle bak spissen, sier 21-åringen til Pompeys offisielle webside.