Skal møte Scunthorpe på Fratton Park

Pompey er to kamper unna en ny cupfinale på Wembley. Scunthorpe er neste hinder i EFL Trophy.

NYHETER: Pompey vant forrige sesongs Checkatrade Trophy etter seier i straffesparkkonkurranse mot Sunderland. Det var en fantastisk dag på Wembley for spillere, støtteapparat og fans, og nå kan det bli en ny finale på Wembley. Cupen, EFL Trophy (English Football League Trophy), har skiftet sponsornavn denne sesongen og heter i år Leasing.com Trophy.

Nå er Pompey i kvartfinalen og skal møte Scunthorpe på hjemmebane. Av de gjenværende lagene er det ett U21-lag (Leicester City), og Pompey regnes som favoritter. Slik ble trekningen:

Exeter City v Stevenage
Salford City v Accrington Stanley
POMPEY v Scunthorpe United
Newport County v Leicester City U21

Spilles tirsdag 21. mars

Scunthorpe er nå et League Two-lag og Pompey vil være naturlige favoritter i kampen. Etter å ha spilt med mange unggutter i de første kampene, viste Kenny Jackett at han ønsker å nå langt i cupen da han stilte med et sterkt lag borte mot Walsall i forrige runde. Til tross for horribelt stopperspill av Downing og Raggett, vant Pompey 2-1.

Pompey møtte Scunthorpe i serien forrige sesong. Da lagene møttes på Fratton Park i serien, vant Pompey 2-0. Scunthorpe endte med å rykke ned til League Two og ligger foreløpig på 14. plass – ti poeng fra play-off.

Scunthorpe har slått ut sterke Blackpool og Manchester City i de to tidligere rundene. Scunthorpe har aldri tidligere vunnet cupen, men tapte finalen mot Luton Town i 2009.

Kampen mot Scunthorpe skal spilles tirsdag 21. mars klokka 20.45.

Dato for cupkampen mot Barnsley

Når det gjelder hjemmekampen mot Barnsley i 4. runde av FA-cupen er nå dato og tidspunkt for den kampen satt. Det blir lørdag 25. januar klokka 16.00 (skandinavisk tid).

Kampen blir som kjent gjensyn med publikumsfavoritten Conor Chaplin. Spissen, som fortsatt omtaler Pompey som verdens beste klubb, ble nylig kåret til månedens spiller i Championship.

Vi skulle egentlig spilt seriekamp hjemme mot MK Dons denne dagen. Den er nå utsatt. Ny kampdato er ikke bestemt.

SE OGSÅ: Terminlisten

Conor Chaplin returnerer til Fratton Park for å spille mot Pompey senere denne måneden.