Skadet igjen

Skadeforfulgte Bryn Morris er ute med skade igjen.


NYHETER: I likhet med Andy Cannon, kom Bryn Morris til Pompey i januar uten at han har klart å sette sitt preg på laget. Han står med åtte kamper (1 mål), men han imponerte ikke og var utilgjengelig på grunn av skade store deler av vårsesongen.

Nå er midtbanespiller Bryn Morris skadet igjen. I tirsdagens treningskamp mot Bognor Regis Town, måtte han gi seg på grunn av en hofteskade. Tanken var at han skulle få 90 minutter, men han ble igjen i garderoben i pausen. 45 minutter var nok.

LES OGSÅ: Bryn Morris sin spillerprofil

Morris sto over de første dagene i sesongoppkjøring med skade, men har siden spilt i alle våre tre treningskamper. At han nå igjen er skadet, er derfor nedslående nyheter for 23-åringen.

– Det er hoften som er problemet nå, men vi vet ikke hvor alvorlig det er ennå. Fysioterapeut Bobby Bacic vil se nærmere på det, men vi både håper og tror at dette ikke er langvarig, sier assistentmanager Joe Gallen til The News

Bryn Morris fornøyd da han signerte for Pompey. Her sammen med manager Kenny Jackett.