Aktuell for tierrollen

Andy Cannon er endelig skadefri. Nå håper januarsigneringen å spille seg inn i startelleveren til seriestart.


NYHETER: Det ble med to kamper for Andy Cannon på den halve sesongen i 2018/19 etter at han kom fra Rochdale i januar. Han imponerte ikke i disse to kampene, men det var først og fremst skade som gjorde at han ikke spilte mer forrige sesong.

Mot Bognor Regis Town fikk han 90 minutter, hovedsakelig i tierrollen bak spiss Brett Pitman, på tirsdag. Forrige sesong var det mye Gareth Evans og Brett Pitman som spilte i den rollen, men i sommer har både Andy Cannon og Louis Dennis spilt der.

LES OGSÅ: Andy Cannons spillerprofil

 

– Kan spille i flere posisjoner

Assistentmanager Joe Gallen forteller at Cannon er aktuell for tierrollen til seriestarten:

– Vi jobber litt med å finne ut hvordan vi best kan bruke Andy. Han kan spille i tierrollen, og der spilte han både mot Hawks og store deler av kampen mot Bognor Regis Town. Vi flyttet ham ned som en nummer åtte i 2. omgang da vi hadde et veldig ungt lag og trengte litt mer erfaring på midten, men det er mest tierrollen vi har prøvd ham.

– Han er fleksibel og kan spille i flere posisjoner. Vi tror at en offensiv rolle sentralt i banen er hans aller beste posisjon. Han er en trussel offensivt med sin gode skuddfot. Alternativt er å spille 4-1-4-1 med han som en av de to sentrale midtbanespillerne med en defensiv midtbanemann som Tom Naylor bak seg. 

– Det var skuffende både for Andy og oss at han gikk skadet så lenge forrige sesong. Han har spilt veldig bra i League One for Rochdale tidligere, og han har mye erfaring til tross for sin unge alder (23 år i år, journ. anm.), sier Hallen til The News.