Sean Raggett lånt af Norwich City

Tiltrængt forstærkning kan løfte defensiven.


NYHETER: Med Jack Whatmough stadig ude i et par måneder har Kenny Jackett længe kigget efter en ekstra mand til den centrale defensiv. Løsningen ser ud til at blive den 26-årige Raggett, der netop har venstre side af midterforsvaret som sin favoritposition.

Vores manager har kendt Raggett siden denne spillede for Lincoln City i The National League. Her var forsvarsspilleren blandt andet manden bag den enlige scoring i The Imps’ 1-0 sejr på Turf Moor i Burnley i FA Cuppen i 2017.

LES OGSÅ: Sean Raggets spillerprofil

Dette mål var medvirkende til, at Raggett blev købt af Norwich City et par måneder senere, men siden da er det blot blevet til to kampe for The Canaries, der efterfølgende lånte ham tilbage til Lincoln City. I sidste sæson var han udlånt til Rotherham United i The Championship, men heller ikke her blev det til meget spilletid, med 7 kampe og et enkelt mål til følge.

Belært af januars transfervindue er sæsonlånet uden tilbagekaldsoption.