Ross McCrorie lånt af Rangers.

21-årig skotte nyt alternativ på den defensive midtbane. 


NYHETER: Ross McCrorie er lånt for hele den kommende sæson i hvad der bliver hans første uden for Skotland. Spilleren, der er et produkt af Rangers eget akademi, har tidligere været udlånt til Ayr og Dumbarton, og skal altså nu samle yderligere erfaring hos os på den engelske sydkyst. Trods den unge alder har McCrorie også 54 kampe i bagen for Rangers med debut for klubben i september 2017, og var bl.a. med til at slå Celtic i maj måned i år.

McCrorie spiller lidt den samme position som Tom Naylor, altså en typisk nummer 4 på den defensive midtbane. Han betegnes som en god tackler, en type som går forrest, og med præcise og ofte lange afleveringer.

SE OGSÅ: Ross McCrories spillerprofil

Der er tale om et lån med købsoption om end den kun træder i kraft, hvis Rangers selv er interesserede i at sælge. I så fald har vi førsteret til midtbanespilleren.