Paul Downing får kontrakt på 3 år

Erfaren defensiv styrmand ankommer på en fri transfer.


NYHETER: Downing var med til at rykke op fra League One med Blackburn i 2018, og i sidste sæson var han stærkt medvirkende til, at Doncaster Rovers nåede play-off finalen. Nu skal han sikre flere clean sheets til Pompey, og bane vejen for en ny oprykning. Med sine 27 år er Downing i sin bedste fodboldalder og hans overblik kan være lige præcis det som skal til for at fremgangen denne gang resulterer til en top 2 placering.

LES OGSÅ: Paul Downings spillerprofil

Forsvarspilleren fik sin fodboldopdragelse hos West Bromwich Albions akademi, men nåede aldrig at spille en eneste kamp for klubben inden han i 2012 skiftede til Walsall, hvor det til gengæld blev til 156 ligakampe plus det løse.

Herefter fulgte to sæsoner hos MK Dons inden han blev hentet til Blackburn Rovers. Her blev han aldrig fast mand om end det blev til mere end 30 kampe og et enkelt mål for klubben inden han i januar i år blev udlånt til Doncaster. Downing er dermed en mand som kender rækken rigtig godt, hvilket forhåbentlig bliver udslagsgivende til maj næste år.