Ellis Harrison hentet hos Ipswich Town

Waliseren skal give angrebet større gennemslagskraft.


NYHETER: 25-årige Ellis Harrison er købt af The Tractorboys for et ikke oplyst beløb og udstyret med en kontrakt gældende for de næste tre år. Han betegnes som en god opspilstation, hovedstødstærk, en sikker afslutter og yderst mobil. Efter al sandsynlighed kommer han til at ligge som en 9’er bag den enlige spydspids, hvilket vil sige især øget konkurrence til anfører Brett Pitman – ikke mindst grundet den større bevægelighed.

Harrison er en spiller som flere gange har gæstet Fratton Park, primært som spiller for Bristol Rovers i både League One og League Two. Sammenlagt blev det til mere end 200 kampe for The Gas og 44 mål. Sidst sommer blev han så hentet af Ipswich Town, men det blev aldrig til det store gennembrud i Suffolk, blandt andet fordi at klubben ramte en sæson hvor bare alt gik skævt, og det til sidst endte med nedrykning. Efter en større oprydning i klubben er Harrison nu klar til at starte på en frisk hos Pompey:

SE OGSÅ: Ellis Harrison sin spillerprofil

“Coming here is a no-brainer. I’ve got a manager who trusts me and has put his full faith in me, so I want to repay that. I’m very confident in my own ability and now it’s up to me to prove that on a Saturday. I don’t feel like I’ve hit my peak yet and there’s more to come. I didn’t really get going at Ipswich and show my full potential, but I was hindered by injury a lot of the time. Now I’m looking to really push on with Pompey next season and show everyone exactly what I can do. I remember playing at Fratton Park and it was very loud. I was trying to shout to the boys and they couldn’t hear me. Having those fans behind you – you can’t really ask for much more. It’s a new start for me and hopefully we can be pushing to get into the Championship, which is where the club deserves to be.”