Frigitt av sine klubber

De lyktes ikke på lån i Pompey i vår. Nå er James Vaughan (t.v.) og Lloyd Isgrove frigitt av sine klubber.


NYHETER: Det var forventninger knyttet til lånesigneringen av James Vaughan fra Wigan. Den tidligere Everton-spissen skuffet derimot i Pompey-drakt. På elleve kamper ble det ikke et eneste mål, og han imponerte heller ikke spillemessig da han fikk sjansen.

Han er ikke mer enn 30 år gammel, men spissen ser ikke ut til å holde nivået som trengs for å spille i de tre øverste divisjonene lenger. Etter å ha returnert til Wigan ved sesongslutt, fikk han beskjed om at hans kontrakt med Championship-klubben Wigan ikke vil bli forlenget. Han står dermed uten klubb nå.

SE OGSÅ: James Vaughans spillerprofil

Vaughan er en av seks spillere i Wigan som nå frigis av manager Paul Cook. Det var heller ikke ventet at Vaughan ville få fornyet sin kontrakt med klubben, men håpet var at han ved et låneopphold i Pompey skulle få sjansen til å ordne seg en permanent overgang.

Det skjer neppe til Pompey, men Vaughan har heller ikke vist noe i League One i vår som vil friste mange andre League One-managere til å signere ham.

De to tidligere Pompey-spillerne Gary Roberts og Kal Naismith har for øvrig kontrakt med Wigan også i 2019/20.

 

Spilte ikke en eneste kamp for Pompey

Den 26 år gamle vingen Lloyd Isgrove kom på lån fra Barnsley i januar, men han fikk ikke ett eneste minutt på banen for Pompey. Skader var hovedårsaken til dette. Han returnerte til Barnsley allerede før play-off-kampene mot Sunderland. Pompey fikk tilbud om å beholde Isgrove også i play-off, og Isgrove var da skadefri, men Kenny Jackett takket nei.

SE OGSÅ: Lloyd Isgroves spillerprofil

Tilbake i Barnsley fikk Isgrove beskjed om at hans kontrakt ikke ville bli forlenget. Dermed står vingen nå uten klubb. Med hans skader og manglende kamper i vår, er det neppe mange klubber som står i kø for å sikre seg hans underskrift i sommer.

Lloyd Isgrove.