Nykommer fra Barnsley

Pompey låner kantspiller fra opprykksrival Barnsley.


NYHETER: Lloyd Isgrove er navnet på spilleren som har en fortid i Southamp*** og er utlånt fra en av våre hardeste rivaler til opprykk. Det burde få alle varsellamper til å blinke, men Isgrove er klar på at han er 100 prosent dedikert til jobben med å sikre opprykk til Championship for Pompey.

Isgrove er vår fjerde signering i januar, og han kommer på lån ut sesongen. Selv om han har fått lite spilletid i Barnsley den siste tiden, har han opplevd suksess på dette nivået (League One) tidligere. Han er en offensiv spiller, som har spilt mest som ving.

– Da jeg fikk vite at jeg hadde muligheten til å komme til Portsmouth, bestemte jeg meg kjapt for å slå til. Jeg har en direkte spillestill og kan spille på begge kantene. Jeg er hentet inn for å sørge for mer konkurranse om plassene.

– Jeg har rykket opp fra League One til Championship med Barnsley tidligere, og det hadde vært veldig kjekt å få oppleve det igjen. Med Portsmouth. Jeg scoret på Wembley da vi rykket opp med Barnsley, og det var ett av mitt livs beste øyeblikk. Nå er jeg veldig klar for å bidra her, kommenterer Isgrove i samtale med Pompeys offisielle webside.

 

Ute i kulden i Wales

Han har ikke spilt siden han kom inn som innbytter i 1-1-kampen til Barnsley hjemme mot Portsmouth i desember.

– Det er en veldig stor spillerstall i Barnsley, og jeg var ute i kulden og fikk ikke spille. Når en er skadefri er det frustrerende å ikke få spille. Da handler det om å holde seg mentalt sterk, sier Isgrove som står med 1 A-landskamp for Wales.

– Lloyd er en spiller jeg har fulgt i flere år, og jeg har sett ham i aksjon en rekke ganger for Barnsley. Han har en veldig god teknikk, han kan skape trøbbel for motstandernes forsvarsspillere og han kan spille i flere posisjoner. Han er også i en alder der han skal være på topp og spille fotball. Jeg er sikker på at vi får en spiller som er veldig sulten på å vise seg fram, kommenterer Pompey-manager Kenny Jackett.

Isgrove har kontrakt med Barnsley ut sesongen. Han er med andre ord tilgjengelig gratis i sommer. Han gikk gradene i Southamp*** og ble sett på som en unggutt med en stor framtid, men karrieren har aldri tatt av. Etter et vellykket låneopphold i Barnsley, gikk han dit permanent. Det har derimot ikke lyktes for han der etterpå. Nå gjenstår det å se om han kan lykkes i Pompey.