Skal møte Bury på bortebane

Pompey skal møte Bury på bortebane i semifinalen i Checkatrade Trophy.


NYHETER: Pompey, Sunderland, Bristol Rovers og Bury er de fire gjenværende lagene i Checkatrade Trophy. I dag var det trekning av semifinalene. Det endte med Bristol Rovers-Sunderland og Bury-Portsmouth.

Dermed blir det bortekamp mot League Two-laget Bury i siste hinder før Wembley. Bury ligger på 2. plass i League Two og slo Oxford hele 5-2 i kvartfinalen. Det blir med andre ord ingen enkel kamp for Pompey.

Om Pompey stiller fullt lag når kun én kamp gjenstår før en eventuell finale på Wembley, gjenstår å se. I kvartfinalen ble det gjort sju endringer fra serielaget helga før. I de tidligere rundene, har Pompey skiftet hele laget.

Kampen skal spilles tirsdag 26. februar klokka 20.45 skandinavisk tid. Kampen vil bli vist på Sky Sports.

Slik så det ut da David Wheeler (t.h.) og Gareth Evans jublet for Wheelers seiersmål i 1-0-seieren mot Peterborough i kvartfinalen i Checkatrade Trophy.