Imponerte foran ny landslagssjef

Ronan Curtis scoret og leverte nok en god kamp da Pompey slo Sunderland i går. På tribunen på Fratton Park satt Irlands nye landslagstrener.


NYHETER: Ronan Curtis fikk sine to første A-landslagskamper for Irland i høst. Daværende Irland-trener Martin O’Neil hadde sansen for den hurtige vingen, men nå er O’Neil erstattet med Mick McCarthy.

McCarthy var lørdag på plass på et utsolgt Fratton Park da Pompey tok imot vår kanskje hardeste utfordrer i kampen om direkte opprykk: Sunderland.

Etter at det sto 0-0 ved pause, endte det til slutt 3-1 til Pompey. Curtis scoret selv Pompeys andre mål etter et flott raid som endte med et presist skudd med venstrefoten. Curtis var også en konstant trussel for Sunderland og ble av flere trukket fram som en av banens beste spillere. Det eneste minuset var at det var Curtis som sviktet i markeringen da Sunderland reduserte.

 

Scoret med venstrefoten

Selv var Curtis en veldig glad mann da han snakket med Pompeys mediateam etter kampen:

– Det var utrolig utpå der i dag. Vi har jobbet hardt på trening gjennom hele uka, vi visste dette ville bli en tøff kamp og vi fikk et flott resultat. Det skjedde ikke mye i 1. omgang, men vi visste at vi måtte være fysisk tøffe. 

– Etter pause fikk vi straffen som vi scoret på og det var en fantastisk stemning fra tribunene. Det løftet oss ytterligere. Scoringen min kom etter at jeg brukte venstrefoten min, som jeg har trent ekstra med. Vanligvis skjærer jeg innover og avslutter med høyre, men jeg er i ferd med å bli bedre også med venstrefoten nå. Det er også viktig å kunne variere, så jeg ikke blir for forutsigbar. 

– Når det gjelder baklengsmålet, var det litt surt. Det var en misforståelse mellom meg og Browny som førte til at han fikk stå helt alene. Vi vet derimot hva vi vil oppnå her, og det er opprykk denne sesongen og Championship-fotball neste sesong, sier Curtis.