Green er klar for å bidra

André Green scoret vårt første mål i 3-2-seieren mot Tottenhams unggutter i Checkatrade Trophy tirsdag. Nå er vingen klar for å bidra etter å ha hatt en trøblete start på sin Pompey-karriere.

NYHETER: Det var knyttet store forventninger til André Green da han signerte på en låneavtale med Pompey i høst. Aston Villa-vingen har tidligere vist fram ferdigheter som skal kunne tilsi at han er en kvalitetsspiller på League One-nivå.

Nesten umiddelbart etter at han var klar for Pompey, kom derimot nyheten om at han måtte operere. Dette var ukjent for Pompey da han ble signert og manager Kenny Jackett skal ikke ha vært særlig fornøyd.

SE OGSÅ: Referat med høydepunkter fra tirsdagens kamp

– Har vært frustrerende

Nå er Green spilleklar igjen og mot Tottenham i Checkatrade Trophy spilte Green meget godt. Han scoret også vårt første mål i 3-2-seieren.

– Jeg er glad for scoringen, men jeg ønsker at det bare skal være starten. Jeg ønsker å bidra med flere scoringer, og selv om mitt hovedfokus før kampen var å få en del minutter med førstelagsfotball igjen, var det veldig godt med en scoring. 

– Sjefen sa også på forhånd at han ønsket at jeg skulle få 60 minutter i beina, og selv om det gikk fint vet jeg at det gjenstår mye arbeid. Det har vært en frustrerende tid for meg også, men jeg håper at jeg nå har lagt det bak meg og at det nå bare går en vei. Mitt mål er å betale tilbake den tilliten manageren har gitt meg, og det vil jeg gjøre med flere scoringer og bidrar til flere seiere, sa Green til Pompeys offisielle webside etter kampen.

Green er på lån fra Aston Villa hele 2018/19-sesongen

 


André Green er på rett plass til rett tid og setter inn 1-1-målet mot Tottenham.