Cupfinaletapet i 2010

Gjenopplev høydepunktene fra FA-cupfinalen 2010: Chelsea-Pompey.

Etter å ha slått ut Harry Redknapps Tottenham i semifinalen på Wembley, ventet Chelsea i FA-cupfinalen 2010 for Pompey. Avram Grants gutter fikk en eventyrlig sjanse til å gjøre det helt store da Pompey fikk straffespark i 2. omgang. Kevin-Prince Boateng leverte derimot trolig karriereverste når det gjelder straffespark.

Like etterpå scoret Didier Drogba på et frispark og det ble kampens eneste mål. Dermed vant Chelsea FA-cupen 2010 med Pompey som tapende finalist. Det var ikke noe å si på at Chelsea vant ettersom de hadde flere treff i tverrligger, men Pompey hadde også sine store sjanser foruten straffesparket. Det skal også sies at Chelsea misset et straffespark ved Frank Lampard like før slutt.

Her kan du se høydepunktene fra kampen: