Ashley Harris

Ashley Harris

Fødselsdato: 9. desember 1993

Fødested: Poole, England

Høyde: 1.73 m. 

Posisjon på banen: Spiss / kantspiller

Overgangssum til Pompey (antatt): Kommer fra eget akademi

Debut for Pompey: 20.03.12 mot Birmingham City (H)

Pompey: 35 kamper (3 mål) fram til han ble frigitt etter 2013/14-sesongen.

Tidligere klubber: Ingen, men han har vært lånt ut til Havant & Waterlooville, Chelmsford City og Bognor Regis Town i 2013/14-sesongen.

Etter Pompey: Gosport Borough (2014-16), Horndean (2014-15) (spilte for begge disse klubbene samtidig!), Moneyfields (2016-)

Trivia:

– Lokal unggutt som gikk gradene i klubben. Ble beskrevet av daværende manager Michael Appleton som en veldig spennende spiller. Han har scoret flere flotte mål for akademiet – deriblant et brassespark som ble månedens mål i akademiligaen høsten 2011.

– Ble sommeren 2012 belønnet med en toårskontrakt (proffkontrakt).

– Debuterte for Pompey i Championship, men fikk først en del spilletid i League One i 2012/13. Da scoret han også sine førstelagsmål. I første halvdel av 2013/14-sesongen ble det kun ett innhopp på Pompeys førstelag på Harris. Han spilte derimot førstelagskamper på utlån i ikke-liga-lagene Havant & Waterlooville og Chelmsford City da han var på utlån der.

– Ble frigitt av Pompey i mai 2014. Da hadde han spilt under flere managere, men ingen av dem så ut til å ha troen på at Harris hadde det som skulle til for å bli en førstelagsspiller for Pompey. Hvorfor talentet ikke klarte å ta steget er det vanskelig å si sikkert. Denne bloggeren tenker høyt om det.

– Signerte til slutt for Gosport Borough sommeren 2014, og som om det ikke var nok signerte han også for Horndean på såkalt «dual contract». Det vil si at han spiller for begge klubbene (ettersom de ikke er i samme «konkurranser» er det lov).