2016-17: Portsmouth – Morecambe 1-1

Et sent utligningsmål fratok Pompey to viktige poeng i jakten på opprykk.

Pompey hadde kampens første målsjanse da Carl Baker fyrte løs et meget godt skudd, men bortelagets keeper reddet på flott vis. Også Gary Roberts og Gareth Evans tvang bortelagets keeper til flotte redninger i 1. omgang. Bortelaget skapte fint lite – selv om de var nær å ta ledelsen på en konting – men det sto 0-0 til pause ettersom heller ikke Pompey var veldig farlige foran bortelagets mål.

Midtveis i 2. omgang scoret så innbytter Kal Naismith for Pompey med et skudd fra distanse, men sju minutter før slutt utlignet Lee Molineux for bortelaget. Dermed endte det med et skuffende uavgjortresultat på hjemmebane for Pompey igjen.

Pompey-manager Paul Cook

«Credit to Morecambe, but we had enough chances to win the game tonight. But we have got to put our chances away. We have been good at seeing our games out lately, but today we couldn’t do that.»

League Two, Fratton Park, 28/2-2017

Portsmouth – Morecambe 1-1 (0-0)

64. min 1-0 Kal Naismith

83. min. 1-1 Lee Molyneux

Pompey (4-2-3-1): Forde; Evans, Burgess, Clarke, Stevens; Linganzi (Rose 79), M.Doyle (c); Baker (Chaplin 56), Roberts, Bennett (Naismith 63); E.Doyle

Gult kort: Roberts

Ikke benyttede reserver: O’Brien, Whatmough, Lowe, Hunt

Tilskuere: 15.592 (71 bortesupportere)