2016-17: Sligo – Portsmouth 3-3 (treningskamp)

Sæsonen startede med et kendt mønster, Pompey foran men kunne ikke holde fast.

AV: Steen Houman

52 spillere var på banen  for de to hold, da Pompey i den første test spillede 3-3 ude mod Sligo fra Irland. Det var ligeså gensyn med klubben hvor Paul Cook var chef i et par sæsoner og han forlod i 2012.

Pompey satte sig hurtigt på kampen, hvilket ikke var så overraskende, da blot en spiller hos Sligo havde kontrakt hos klubben, mens 10 spillere var uden kontrakt.

Det gjorde at Chaplin var spilleren i centrum, med to oplæg og en assist og Pompey var i sikker kontrol med 3-0 ved pausen.

Fire spillere på prøve

Pompey skiftede flittigt ud i pausen og 3 spillere på trial fik chancen, heriblandt to keepere i Crowe og Grimessom sammen med Sessegnon er dem der er med Pompey. Så var der en trialist uden navn, han kom ind på midten efter en times spil. Efterfølgende har vi fundet ud af han hedder Elysè Boris Konsiembo og er en 19 årig belgier.

Hjemmeholdet skiftede ligeledes, således kom der efter 30 min 7 mand på banen, problemet var at der kun kom 6 mand ud. Det var Kieran Djilali, som kom ind uden at skulle, han fik en kamp for Pompey i 2012.

Der skete ikke det store efter pause teen, om end Sligo fik tildelt et straffe, det blev sat ind af Peers som spillede testamonial efter 10 år his Sligo og 261 kampe efterfølgende blev han udskiftet med pænt bifald.

Som kampen begyndte at dø ud, så kom 21 årige Sadlier på banen og han ville gerne gøre opmærksom på sig selv, og det må man sige, med stor aktivitet scorede han på kort tid 2 mål og fik dermed udlignet til slutresultatet 3-3. Spilleren har suden han kom til Sligo lavet 4 mål i 15 kampe.

Vores halvnorske keeper Crowe fik de første 45 min, men blev ikke rigtig testet, kunne være fint med lidt skandinavisk islæt i truppen.

Pompey spiller igen om 3 dage.

Træningskamp, The Showground, 6/7-2016

Sligo – Portsmouth 3-3 (0-3)

9 min 0-1 Roberts

17 min 0-2 Chaplin

40 min 0-3 Chaplin

69 min 1-3 Peers (strafe)

85 min 2-3 Sadlier

87 min 3-3 Sadlier

Pompey (4-2-3-1): Crowe (trialist) (Grimes (trialist) 46); Talbot (Sessegnon (trialist) 46), Whatmough (Davies 46), Burgess (Barton 46), Haunstrup (Stevens 46); May (Close 46), Doyle (c) (Rose 46); Tollitt (Baker 46), Roberts (Trialist 62), Lalkovic (Bennett 46); Chaplin (Tollitt 79)

Tilskuere: 1.127