Har passert 1 million sidevisninger

Siden vi fikk “ny webside” i 2009, har vi hatt god trafikk. Like etter sesongslutt 2015/16 passerte vi 1 million sidevisninger på websiden vår.

AV: JOAKIM ELLINGSEN

VAP-NYHETER: Medlemstallet har vært ganske stabilt mellom 80 og 100 i løpet av disse årene siden vi fikk ny webside. Trafikken på siden vår er derimot god og de fleste nyhetssaker har 50-100 treff. Godt leste nyhetssaker har 100-300 treff, mens de som får folk til å oppsøke siden vår for å lese mer enn de finner på andre nettsteder er på enda mer enn det. De aller mest leste nyhetssakene våre har – ikke overraskende – handlet om nordmenn i Portsmouth. Både Azar Karadas, Erik Huseklepp og Snorre Strand Nilsen har sørget for at vi har hatt lesere som vanligvis ikke besøker websiden vår.

Kort tid etter sesongslutt 2015/16, passerte vi så én million sidevisninger/artikkelvisninger. Det vil si at om du besøker websiden vår i dag og deretter trykker deg inn og leser tre artikler har du hatt fire sidevisninger/artikkelvisninger. I skrivende stund (1. juli), står det at vi har hatt 1.036.105 sidevisninger. Vi ligger jevnt over på 500 – 1.000 sidevisninger per dag på websiden vår nå. Trafikken er faktisk økende – til tross for at vi nå spiller i League Two. Det kan høres rart ut, men samtidig er det slik at en nå ikke får lest særlig om Pompey på andre skandinaviske nettsteder. Vil en lese om Pompey på norsk eller dansk, er websiden vårt stedet.

 

Vil du være med på laget?

Nå står en ny sesong for tur, og det er klart at vi trenger engasjerte skribenter for å få dette til å gå rundt. Undertegnede har vært leder og redaktør/webredaktør i klubben siden oppstarten i 1992/93. Jeg er fortsatt den som skriver mest på websiden vår, men på grunn av arbeids- og familieliv varierer det fra uke til uke hvor mye jeg får lagt ut.

Våre danske medlemmer, Jean-Robert Tankred og Steen Houman, gjør en strålende jobb med sine forhåndssaker (optakter) og kampreferat til samtlige kamper – inkludert treningskamper og cupkamper. Vi skulle derimot gjerne hatt flere med på laget. Flere av våre medlemmer har skrevet for oss i korte eller lengre perioder. Per nå er det derimot ingen andre enn oss tre som er aktive bidragsytere.

Har du lyst å bidra? Du får hjelp/tips både til å komme i gang og underveis. Ta kontakt med undertegnede om du vil være med.