Scoret månedens mål

Joe Devera var den noe overraskende vinneren av prisen for månedens Pompey-mål i oktober.

Forsvarsspilleren har hatt en god sesong for oss så langt. Sammen med innleide Paul Robinson har han vært vår mest stabile forsvarsspiller. Kjekt for den anvendelige forsvarsspilleren som fikk en del kritikk forrige sesong. Da ble han mye brukt som back, og undertegnede så selv den tidligere Swindon-spilleren slite blant annet borte mot AFC Wimbledon.

Da Pompey møtte Stevenage hjemme i oktober, tabbet Joe Devera seg ut i 2. omgang slik at bortelaget utlignet til 2-2. Forsvarsspilleren Devera slo derimot tilbake og avgjorde kampen med sin 3-2-scoring. Det var Deveras aller første mål for Pompey og jubelen var stor på Fratton End da Deveras skudd fant veien til nettet foran de mange Pompey-supporterne.

 

Devera, Westcarr og Storey

Om ikke det var nok for Devera ble også scoringen hans kåret til månedens Pompey-mål i oktober. Under ser du både Deveras mål, samt Craig Westcarrs scoring mot Yeovil (månedens mål i september) og Miley Storeys mål mot Peterborough (månedens mål i august).