Reisebrev 07/08: Satte pris på Gibbs’ omvisning

Torkil Risan og Siril Heyerdahl var de første av våre medlemmer som reiste over i 07/08-sesongen. Etter å ha ladet opp med omvisning på Fratton Park så de John Utaka imponere hjemme mot Bolton.

Kamp: Pompey-Bolton 3-1 – 2007/08-sesongen

Vi hadde det fortreffelig i Portsmouth, selv om været var middels. Gjennom Chris Gibbs fikk vi en flott omvisning på Fratton Park og selve kampen var veldig spennende.

Kampen var veldig spennende, og Torkil ga opp håpet (som vanlig) da Anelka gjorde latter av forsvaret vårt i starten, men Siril hadde troa likevel. Kanu innfridde Sirils spådom noen minutter etterpå, og Utaka gjorde førsteomgangen til en fest ved solomålet sitt. Vi satt rett bak det målet han scora på. Daniel Braaten (se bildet under) varma opp like foran oss, og vi rakk å rope både kvems- og ukvemsord til han der han sto og tøya.

Mest ukvemsord fikk likevel Diouf som fikk barnefedre til å dra frem de verste ordene i vokabularet hver gang ballen var innenfor hans radius.

Andreomgangen ble veldig spennende siden Pompey mista mye av trykket, og ettmålsledelsen var nervepirrende knapp. Lettelsen var derfor stor da Kanu fiksa straffesparket og vi så at Matty skulle ta det. Han scorer på 99 av 100 straffer. 3-1 var et knall resultat!

Ellers var oppholdet svært bra, pubene har ikke forandret seg så mye siden sist jeg var der, men de indiske restaurantene har blitt bedre! En advarsel bør likevel nevnes: Aldri stikk innom Kentucky Fried Chicken’s grusomme plagiat Ken’s Fried Chicken i Southsea. Verre høner har aldri blitt fritert.

Området Southsea var forøvrig veldig trivelig med blant annet en fantastisk bookshop. Hotellet vårt, Beaufort Hotel, var helt greit, men vi tror det blir gode, gamle Ibis neste gang.