Reisebrev 06/07: Så Faye senke gamleklubben

For andre gang i samme sesong så Ståle Håheim Pompey mot Charlton. Denne gangen på Fratton Park, men med uheldig utgang.

Kamp: Pompey-Charlton 0-1 – 2006/07-sesongen.

Ståle Håheim var for andre gang denne sesongen over for å se Pompey. Også denne gangen var det mot Charlton.

I anledning min 35 årsdag tenkte jeg deg var en god unnskyldning for å reise til England for å se Pompey igjen. Mystisk nok så var det retur oppgjøret med Charlton på Fratton som ble kampen, og Chris lurte egentlig på om jeg var Charlton fan siden jeg såg «samme» kamp i London sist høst 🙂 Vi kom til Portsmouth tidlig lørdagsmorning etter en fin togtur fra London. Det var lett å finne stadion og vi fikk en personlig omvisning fra Chris på banen som både jeg og Ellinor satte stor pris på. Desverre ble dette dagens høydepunkt fordi Pompey presterte årsverste i en kjiip kamp og hadde det ikke vært for all Guinessen som skulle ut igjen hadde vi frøse fast i setene. Etter kampen suste vi ned til Holiday Inn for å få varmen og avsluttet kvelden på ei sjappa med en engelsk kokk som mest sannsynlig hadde kokt suppa på bestemoro… På søndagen måtte vi dessverre komme oss opp til London tidlig da vi hadde en avtale med Stomp, noe som gjorde at vi ikke fikk tid til å se så mye Portsmouth by. Anyway her vil vi dra tilbake til ved første anledning.