Pompey-talent lånes ut

Han omtales som det største talentet fra akademiet på en god stund. Nå går han på utlån.


NYHETER: Den offensive midtbanespilleren Harry Clout har vært på benken for Pompey i to av sesongens seriekamper (borte mot Middlesbrough og hjemme mot Luton), men har ennå ikke fått sin førstelagsdebut i offisiell kamp.

Så er da også spranget fra akademifotball til førstelagsfotball større og vanskeligere nå når Pompey er i Championship. Clout omtales som den beste spilleren på akademiet og faktisk den beste på en god stund. Det begynner å bli en stund siden Pompey fikk fram spillere som Conor Chaplin, Jack Whatmough og Adam Webster.

Clout er en offensiv midtbanespiller som har spilt en del venstrekant, deriblant for Pompeys førstelag i to treningskamper i sommer. Da imponerte han, og John Mousinho har latt Clout trene med førstelaget i høst.

 

Bognor Regis Town

For at Clout – som tidligere var en del av Crystal Palace sitt akademi – skal fortsette utviklingen sin har Pompey nå sendt ham på utlån til Bognor Regis Town. En klubb hvor Pompey har hatt en rekke unggutter på utlån tidligere.

17 år gamle Clout er andreårs lærling i Pompey og har uttalt at målet denne sesongen er å vise at han fortjener en proffkontrakt ved sesongslutt.