2024-25: Portsmouth – Millwall 0-1 (ligacuppen)

Nå ja, taber man i en pokalturnering er det ikke verdens undergang, så er der fuld fokus på ligaen og der vil ikke komme dumme skader til spillerne i en ‘ligegyldig turnering’.

Sådan siger mange fans når deres hold ryger ud, men sandheden er denne men også at alle fans drømmer om at stå i finalen med et hold!

Aftenens kamp mod Millwall endte med et 0-1 nederlag, og The News opsummerer det meget fint i pausen.

Målet Millwall scorede, ja når du ser det i highlights tænker du nok, den slags fejl er der ikke råd til i The Championship hvis Pompey skal overleve!

Nuvel, med stort set alle de offensive kræfter skiftet ud til kampen, så er der ingen tvivl om det handlede om at spare energi og få nogle minutter i benene hos de andre.

Den del lykkedes men desværre ligner det en alvorlig skade til midtbanespilleren Tom Lowery!

Gæsterne fra Millwall, ja de byttede ligeså en del rundt og det var faktisk et meget ungt hold som de sendte på banen.