2024-25: Optakt Portsmouth – Millwall (ligacuppen)

Faktisk en meget interessant kamp for Pompey.

Tirsdag aften gælder det ligacuppen, som er for holdene i de fire øverste engelske rækker. For mange hold, ja der er det også en turnering uden samme prestige som FA Cuppen, og præmiepengene er heller ikke det store, så derfor er det en turnering, hvor holdene ofte lader reserverne få spilletid.

Så mon ikke Pompey til aftenens kamp ligeså vil skifte en del ud.

Millwall som er dagens modstander, er et hold som mange inden sæsonstarten har tippet til at få det svært i The Championship. Så Millwall er et hold som Pompey skal mål sig med, men igen afhængig af hvor stor udskiftning der er på de to hold, så kan det få en hvis indflydelse på kampen.

Manager

Det er klublegenden Neil Harris der er manager hos Millwall, han har over 400 kampe som spiller for klubben og scoret 138 mål.

Det er Harris anden runde som manager hos klubben, hvor han i første omgang var hos i perioden 2015-2019 og havde 245 kampe i spidsen for dem, inden det blev til managerjobs hos Cardiff, Gillingham og Cambridge.

Han overtog klubben i slutningen af sæsonen, hvor de efter 34 runder lå nummer 20, og med sikker hånd fik han ført dem i sikker havn som nummer 13, med blot 3 nederlag i 13 kampe!

Profiler

Klubben har hentet danske Lukas Jensen til at være førstekeeper hos dem, ham har vi faktisk snakket med, da han var på lån hos Accrinton Stanley og Pompey mødte dem

George Saville er 31 år og midtbanespiller hos NordIrland. Han har to gange været på lån hos klubben i 2013 og 2015, samt på kontrakt 2017-19 inden han blev hentet igen i 2021.

Pompey

Det var stærkt med 3-3 ude mod Leeds, men hvordan vi fik point med der efter Leeds mange chancer, ja det kunne minde lidt om det store togrøveri.

Pompey kæmpede hårdt og i anden halvleg fik man styr på tempoet, men Pompey skal også kunne skabe kampene, og derfor er aftenens kamp interessant for at se hvad Pompey kan eller rettere hvad reserverne kan.